Τι είναι η «Κοινωνική Προπόνηση»;

Σε αυτό το εντατικό, εστιασμένο ως προς υπερβάσεις σε αποτελέσματα σεμινάριο θα αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό που χρειάζεται για να ζήσετε το όνειρό σας. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε το παρελθόν σας και τις παρούσες περιστάσεις προκειμένου να πετύχετε το εξαιρετικό. Στην Κοινωνική Προπόνηση οι συμμετέχοντες αρχίζουν να επιλέγουν δράσεις για τη ζωή τους που βρίσκονται σε συνάφεια με τις δυνατότητες που αναδύονται έπειτα από αυτή την συλλογική περιπέτεια, δημιουργώντας το όραμα της ζωής τους.

Αποτελέσματα

Στην Κοινωνική Προπόνηση θα:

  • Αξιοποιήσετε την προσωπική σας δύναμη για να δημιουργήσετε αποτελέσματα που θέλετε
  • Βιώστε το ξεπέρασμα των παρελθοντικών περιορισμών
  • Μεταμορφώσετε τη σχέση σας με το φόβο
  • Βιώστε τον εαυτό σας ως πλήρως αυθεντικό

Μαρτυρίες συμμετεχόντων

Μάρτιος 15 Παρασκευή

Κοινωνική Προπόνηση 15 – 17 Μαρτίου

Οι Εισηγητές

Διονύσης Μπουγάς
Διονύσης ΜπουγάςΕισηγητής
Ο Διονύσης Μπουγάς έχει σπουδάσει Ψυχολογία, έχει ειδικευτεί στην Ψυχοθεραπεία Gestalt και στη Ν. Υόρκη εξειδικεύτηκε στις δυναμικές ομάδων ψυχαναλυτικού τύπου, όπου και ανακάλυψε το Life Coaching και το έφερε στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια σε μορφή σεμιναρίων. Η βασική ενασχόλησή του είναι η «Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ», όπου δημιουργεί εκπαιδευτικά καινοτόμα προγράμματα βάσει της μεταμορφωτικής μάθησης με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος, που επιθυμεί ο εκάστοτε άνθρωπος, να κινείται.

Τα Πρακτικά

No event found!

Επειδή είμαστε σίγουροι για την ποιότητα αυτού που σας προσφέρουμε, σας εγγυόμαστε πως αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω στο 100%!

Σχόλια

Σχόλια