Ποιοι είμαστε

Η Μεταμόρφωσις είναι μια ΑΜΚΕ που δημιουργεί και επενδύει σε έργα με στόχο να προωθήσει το ανθρώπινο δυναμικό προς την δημιουργία μέλλοντος που εμπνέει συλλογικά. Η Μεταμόρφωσις προέρχεται από την Προπόνηση Ζωής (εταιρεία διοργάνωσης σεμιναρίων), με σκοπό να χτίσει μια σειρά από διαφορετικά έργα σε μια ποικιλία τομέων που κυμαίνονται από διαλέξεις, θεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, προσωπική ανάπτυξη, δράσεις κοινωνικής συνεισφοράς και επιχειρηματικότητα, έως την υγεία και την ευεξία.

Διονύσης Μπουγάς
Διονύσης ΜπουγάςΕισηγητής
Ο Διονύσης Μπουγάς έχει σπουδάσει Ψυχολογία, έχει ειδικευτεί στην Ψυχοθεραπεία Gestalt και στη Ν. Υόρκη εξειδικεύτηκε στις δυναμικές ομάδων ψυχαναλυτικού τύπου, όπου και ανακάλυψε το Life Coaching και το έφερε στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια σε μορφή σεμιναρίων. Η βασική ενασχόλησή του είναι η «Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ», όπου δημιουργεί εκπαιδευτικά καινοτόμα προγράμματα βάσει της μεταμορφωτικής μάθησης με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος, που επιθυμεί ο εκάστοτε άνθρωπος, να κινείται.
Βασιλική Τσιρίμπα
Βασιλική ΤσιρίμπαΕισηγήτρια
Η Βασιλική Τσιρίμπα σπούδασε παιδαγωγικά με κατεύθυνση την Ειδική Αγωγή. Έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt από το Gestalt Institute of San Fransisco και από το Ecole Parisienne de Gestalt . Απασχολήθηκε σε κέντρα ψυχικής υγείας για παιδιά και ενήλικες με ποικίλα σύνδρομα, ομαδικά και ατομικά, σε τμήματα ένταξης και ειδικά σχολεία. Το 2010 ειδικεύτηκε στο Life Coaching και την Ομαδική Ηγεσία. Tα τελευταία 6 χρόνια οργανώνει και εισηγείται προγράμματα αυτογνωσίας, προσωπικής ανάπτυξης και μεταμορφωτικής εκπαίδευσης στην Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ.
Θοδωρής Τσάτσος
Θοδωρής ΤσάτσοςΕισηγητής
Ο Θοδωρής Τσάτσος είναι ψυχολόγος και Life Coach. Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ύστερα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εξειδικεύτηκε στη συμβουλευτική και στο Life Coaching μέσω πιστοποιημένων προγραμμάτων και Σεμιναρίων από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Το 2011 ξεκίνησε να εκπαιδεύεται στην εταιρία Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ. Από το 2013 έως σήμερα εισηγείται μεταμορφωτικά προγράμματα σε ομάδες ενηλίκων. Είναι επίσης συνιδρυτής του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού δικτύου «Διαβάζω για τους άλλους».
Ευάγγελος Αποστολόπουλος
Ευάγγελος ΑποστολόπουλοςΕκπαιδευτής / Δάσκαλος Yoga
Ο Ευάγγελος είναι δάσκαλος yoga (E-RYT200 & RYT500) και Μουσικός. Σπούδασε Marketing καθώς ήταν ήδη ενεργός αθλητής στο Καράτε και μέλος της Εθνικής ομάδας καράτε για 6 χρόνια. Κέρδισε αρκετά Πανελλήνια πρωταθλήματα, διεθνής διακρίσεις και χρυσό Βαλκανικό μετάλλιο το 2000. Από το 1998 έως το 2006 δίδαξε καράτε ως βοηθός του Sensei του Θοδωρή Αθανασόπουλου.
Ως πρώην ιδιοκτήτης και συνιδρυτής τους Swaha Yoga Center στην Ακρόπολη, από το 2011 δημιουργεί εργαστήρια, και συν-διδάσκει ως εκπαιδευτής σε εκπαιδευτικά Yoga και Aerial-Yoga, και Retreats.
Διδάσκει σε ομαδικά τμήματα και ιδιαίτερα που εστιάζουν σε θεραπευτικά στοιχεία.
Από το 2012, έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια ψυχοθεραπείας Gestalt. Συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να παρακολουθεί σεμινάρια, διαλέξεις και Retreats σε Life Coaching, NHR, ανθρώπινο δυναμικό, σωματική ανατομία, Νευροεπιστήμη κα.
Κατερίνα Μπίρμπα
Κατερίνα ΜπίρμπαΕισηγήτρια
H Κατερίνα Μπίρμπα είναι Εκπαιδευτικός και ασκεί το λειτούργημα της ως Δασκάλα τα τελευταία 14 χρόνια. Έχει διδάξει σε Ευρωπαϊκό Σχολείο στην Ολλανδία, έχει εμπειρία από διάφορους πολιτισμούς παιδιών (Ιδιωτικά και Δημόσια σχολεία, σχολείο Κωφών στην Πάτρα, διαπολιτισμικό σχολείο αλλοδαπών και παλιννοστούντων με Ρώσους και Ινδούς εφήβους στο Πόρτο Χέλι) και ενηλίκων (κατασκηνώσεις ΑΜΕΑ, ομάδες Υποκριτικής και Δραματοθεραπείας), έχει λάβει 7ετή επιμόρφωση στις μεθόδους του θεατρικού παιχνιδιού το οποίο και εφαρμόζει στην τάξη, κι έχει συμμετάσχει ως σύνεδρος/εισηγητής σε πληθώρα συνεδρίων και παιδαγωγικών ημερίδων με επιστημονικές έρευνες και, κυρίως, παιδαγωγικές προτάσεις και διδακτικές πρακτικές. Συνεχίζει δυναμικά τις σπουδές της τόσο σε θέματα εκπαίδευσης ανηλίκων, ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Ετερότητα και Παιδαγωγική του θεάτρου), όσο και σε εκείνη των ενηλίκων. Από το 2014 συντελεί στα προγράμματα της Μεταμόρφωσις, όπου και δραστηριοποιείται ως Εισηγήτρια.
Αναστασία Γιαννακίδου
Αναστασία ΓιαννακίδουΕισηγήτρια
Η Αναστασία Γιαννακίδου έχει σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία και έχει μετεκπαιδευτεί στην Γερμανία με ειδίκευση την Λογοτεχνία. Έχει συμμετάσχει ως φοιτήτρια σε συνέδρια «Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών» ( MUN), στην Αγγλία στην Γερμανία και στο Βέλγιο και έχει προσφέρει εθελοντική εργασία σε φορείς όπως στο «Κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία, Άγιος Δημήτριος», στην σχολή τυφλών Θεσσαλονίκης, στους παραολυμπιακούς αγώνες του 2008, και έχει οργανώσει project για την ενίσχυση ιδρύματος παιδιών στην Θεσσαλονίκη. Είναι μητέρα, δασκάλα της kundalini Yoga και παράλληλα εργάζεται και ως καθηγήτρια γερμανικών. Σπουδάζει ψυχολογία ,εξ- αποστάσεως ,στο γερμανικό πανεπιστήμιο Fern Universität Hagen και παράλληλα εκπαιδεύεται στην ψυχοθεραπεία Gestalt. Τα τελευταία 2 χρόνια δραστηριοποιείται στην Μεταμόρφωσις και ως εισηγήτρια.