Τι είναι η «Προπόνηση Ελεύθερης Ηγεσίας»;

Η Ελεύθερη Ηγεσία αποτελείται από 4 αυτοτελή και ανεξάρτητα 3ωρα «σεμινάρια».

  • Πώς να αναλαμβάνουν υπευθυνότητες οι συνεργάτες
  • Πώς να βρίσκεις διέξοδο όταν αναμιγνύονται οι ρόλοι; 
  • Πως ορίζονται οι 3 βασικές πτυχές του κάθε ρόλου 
  • Πως ορίζεις τα αποτελέσματα συγκεκριμένα 
  • Πως δημιουργείς κινητοποίηση ως προς τα αποτελέσματα 
  • Πως δημιουργείς αρμονία ανάμεσα στο ποιος είσαι και τα αποτελέσματα που θέλεις 

Βοηθάμε τους συμμετέχοντες να επιλέγουν κατάλληλους συνεργάτες και να τους κινητοποιούν με σαφής ρόλους προς συγκεκριμένα αποτελέσματα, έτσι ώστε να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό από τον καθένα, με αρμονία ανάμεσα στο ποιοι είναι και τα αποτελέσματα τους, χωρίς να χρειάζεται να συμμετέχουν σε πολυήμερα σεμινάρια αν έχουν ξεχάσει κάποιες διακρίσεις αυτής της εκπαίδευσης καθώς επίσης χωρίς να συγχέονται οι ρόλοι ανάμεσα στους συνεργάτες που δεν αναλαμβάνουν υπευθυνότητες.

Δείτε τι λένε άλλοι άνθρωποι μετά από 3 ώρες στο Ελεύθερη Ηγεσία

«Αν και μικρής διάρκειας τόσο εποικοδομητικό που με βοήθησε όχι στο να βάζω στόχους, αλλά στο να τους πραγματοποιώ. Ευχαριστώ!»

Δεσδενάκη Ειρήνη, 34 ετών, Αισθητικός – Προσωπάρχης

«Μια ουσιαστική προσέγγιση τρόπου ανάπτυξης τόσο της σκέψης όσο και των βημάτων για ηγετική αντιμετώπιση της ζωής. «

Εμμανουήλ Τούντας, 54 ετών, Ελεύθερος Επαγγελματίας

«Μου έδωσε έμπνευση για την επίτευξη των στόχων μου και τι είναι δυνατό χωρίς όρια.»

Ελένη Νυκτάρη 24 ετών, Γραμματειακή υποστήριξη

«Το σεμινάριο αυτό με βοήθησε να αφυπνιστώ, να βλέπω τα πράγματα σαν γεγονότα χωρίς να τα εγκλωβίζω στο μυαλό μου και να με αποθαρρύνουν στο να πραγματοποιώ τα σχέδια μου-όνειρα μου.»

Γιασεμή Γιαουρτά, 32 ετών, Τεχνολόγος Γεωπόνος

«Τα αποτελέσματα που είδα μετά την συμμετοχή μου στα σεμινάρια της Ελεύθερης Ηγεσίας είναι αρκετά. Όπως πχ ότι απέκτησαν καθαρή εικόνα όλοι οι συνεργάτες ενός πρότζεκτ που είχα ξεκινήσει από πιο παλιά, από όλους στους στόχους, με αποτέλεσμα να γλυτώνω χρόνο απ το να εξηγώ εγώ κάθε φορά αναλυτικά διάφορα πράγματα. Επίσης φτιάχτηκαν κάποια αρχεία που αυτοματοποίησαν κάποιες διαδικασίες της ομάδας, κι έτσι μου έμεινε εμένα χρόνος για άλλα πράγματα να δημιουργήσω, με αποτέλεσμα να κάνουμε κάποιες επιπλέον εκδηλώσεις σαν σύλλογος κι επίσης να διπλασιαστεί ο αριθμός των εθελοντών μας. Το βασικότερο το ότι γίνεται καλύτερη διαχείριση στην συνεργασία μας με λιγότερες παρεξηγήσεις, με αρμονία, κι έχω πλέον και προσωπικό ελεύθερο χρόνο.»

Έρη Παυλάκη, 30 ετών, Διεθνολόγος

Χρησιμοποίησα της τεχνικές του σεμιναρίου στη δουλειά μου, με αποτέλεσμα να έχω πιο δομημένη ομάδα, να πιστεύουν σε εμένα, να είμαστε δεμένοι, και να προσπαθούμε μαζί να κάνουμε πράγματα, και πραγματικά χαίρομαι να πηγαίνω στην δουλειά μου. Στους 6 μήνες, εκεί που δεν λέγανε καλημέρα μεταξύ τους, πλέον συνεργάζονται, μιλάμε, και ήδη αδημονούν να συμμετέχουν. 15 άτομα άγνωστοι μεταξύ τους, ξαφνικά είμαστε μια ομάδα, και κάνουμε δράσεις εκτός γραφείου. Από κει που ήμουν Πρότζεκτ Μάνατζερ και γύρναγαν αλλού το κεφάλι, πλέον είμαστε φιλαράκια. Ενισχύθηκαν τα soft skills μου, το πώς είμαι πιο επικοινωνιακή, και πως αντιμετωπίζω διάφορες κρίσεις.»

Αποστολοπούλου Θεώνη, 49 ετών, Project Manager

«Τους τελευταίους μήνες ηγούμαι ενός πρότζεκτ στην σχολή μου στο οποίο αντιμετωπίζω προβλήματα οργάνωσης της ομάδας με αποτέλεσμα να μην προχωράει γρήγορα. Μετά το σεμινάριο κατανόησα πως σκέφτονται τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου,  και μου παρουσιάστηκαν τρόποι για να τα επιλύσω.» 

Γκίκας Κων/νος, 26 ετών, Μηχ. Μηχανικός Τ.Ε.

Μετά την συμμετοχή μου έφτιαξα κάποια υλικά στο φυσικοθεραπευτήριο για διάφορες κινήσεις, κι έτσι αυτοματοποιήθηκαν διαδικασίες και κέρδισα χρόνο, για ξεκούραση, για να γυμναστώ. Επίσης υπήρχε σαν σκέψη η ανάπτυξη της επιχείρησης μου, και με το Ελεύθερη Ηγεσία το έκανα πράξη.»

Κωστής Τεσφαέ, Φυσιοθεραπευτής

Εντέλει, τι θα κερδίσεις;

Προτού αρχίσουμε, να σε ρωτήσουμε το εξής: 

Θέλεις να έχεις πρόσβαση στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος που συνεργάζεται αρμονικά κι έχει διαρκή ανάπτυξη, που σου διασφαλίζει ελεύθερο χρόνο και ανεξαρτησία;

Για όσο περίπου κοστίζει ένα δείπνο για δύο άτομα, μπορείς να έχεις πρόσβαση στις 3 πρώτες ώρες του Ελεύθερη Ηγεσία.

Ενώ μπορεί να είναι αδύνατον να σου δείξουμε όλα τα οφέλη του Ελεύθερη Ηγεσία, θέλουμε να δεις κάποια πράγματα που θα βιώσεις από την στιγμή που θα συμμετέχεις.

Απλά φαντάσου πως θα φαίνεται η ζωή σου αν τα περιβάλλοντα που δραστηριοποιείσαι και περνάς τον περισσότερο χρόνο της ημέρας σου κάθε μέρα, λειτουργούν, συνεργάζονται και αναπτύσσονται αρμονικά.

Πως Θα πάρεις μέρος στην Προπόνηση Ελεύθερης Ηγεσίας;

Η συνολική τιμή της Προπόνησης Ελεύθερης Ηγεσίας, κανονικά είναι 160€ γιατί είναι 12 ώρες βιωματικό πρόγραμμα, όπου εφαρμόζεις εδώ και τώρα, όπου εσύ επιλέγεις αυτή την τεχνογνωσία, και δεν είναι ένα θεωρητικό σεμινάρια απλά.

Αν αυτό το ποσό σε έκανε να δημιουργείς κινητοποίηση στους συνεργάτες σου ως προς τα αποτελέσματα, θα άξιζε λες;

Αν αυτό σου επέτρεπε να δημιουργείς αρμονία ανάμεσα στο ποιος είσαι και τα αποτελέσματα που θέλεις, θα άξιζε λες;

Υπάρχουν 3 επιλογές

Δεν θα χρεώσουμε 160€

  1. Θα χρεώσουμε μόνο 120€ αν γραφτείτε από τώρα σε όλη την σειρά του Ελεύθερη Ηγεσία.
  2. Σας δίνουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα τρίωρο της Προπόνησης Ελεύθερης Ηγεσίας, γι’ αυτό και θα την ονομάσουμε Προπόνηση Ελεύθερης Ηγεσίας 1, όπου μπορείτε να πληρώσετε 40€ για το 1 τρίωρο αν γραφτείτε μόνο για την Προπόνηση Ελεύθερης Ηγεσίας 1.
  3. Σας δίνουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε 2 τρίωρα της Προπόνησης Ελεύθερης Ηγεσίας: 1η ενότητα και 2η ενότητα,  όπου μπορείτε να πληρώσετε 70€ για τα 2 τρίωρα.

Επιλέξτε από τα Πρακτικά παρακάτω
Σημείωση: κάθε ενότητα είναι ανεξάρτητη και αυτοτελής.

Ο Εισηγητής

Διονύσης Μπουγάς
Διονύσης ΜπουγάςΕισηγητής
Ο Διονύσης Μπουγάς έχει σπουδάσει Ψυχολογία, έχει ειδικευτεί στην Ψυχοθεραπεία Gestalt και στη Ν. Υόρκη εξειδικεύτηκε στις δυναμικές ομάδων ψυχαναλυτικού τύπου, όπου και ανακάλυψε το Life Coaching και το έφερε στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια σε μορφή σεμιναρίων. Η βασική ενασχόλησή του είναι η «Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ», όπου δημιουργεί εκπαιδευτικά καινοτόμα προγράμματα βάσει της μεταμορφωτικής μάθησης με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος, που επιθυμεί ο εκάστοτε άνθρωπος, να κινείται.

Τα Πρακτικά

No event found!

Επειδή είμαστε σίγουροι για την ποιότητα αυτού που σας προσφέρουμε, σας εγγυόμαστε πως αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω στο 100%!

Σχόλια

Σχόλια