Τι είναι η Προπόνηση Ευεξίας;

Απολαύστε μια εγγυημένη υπέρβαση στην υγεία και στην φόρμα σας, μέσα σε 3 μέρες, χωρίς δίαιτες, γυμναστικές ή ριζικές μεταβολές στον τρόπο ζωής σας, απλά αλλάζοντας την σχέση σας με το φαγητό.

Η Προπόνηση Ευεξίας είναι ένα τριήμερο ομαδικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες του οποίου έχουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση με το σώμα τους και τη διατροφή τους.

Η υπόσχεση είναι πως αλλάζοντας στάση ως προς τη διατροφή και τον τρόπο που ζεις, η διατήρηση του επιθυμητού βάρους και επιπέδου υγείας/ευεξίας έρχεται ως φυσικό επακόλουθο και όχι ως αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης ή δίαιτας.
Η Προπόνηση Ευεξίας δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.
Αντί αυτού, είναι ένα πρόγραμμα ενέργειας .
Ένα πρόγραμμα φιλοσοφίας και τρόπου ζωής .

Γιατί Προπόνηση Ευεξίας;

Φτιάξαμε την Προπόνηση Ευεξίας με τέτοιον τρόπο ώστε να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλη παρεμφερή εκπαίδευση:

 • Ομαδική προπόνηση: Οι άνθρωποι τείνουν να μοιάζουν στον μέσο όρο των ανθρώπων που τους περιστοιχίζουν. Για πολλούς αυτό δεν είναι καλά νέα. Η Προπόνηση Ευεξίας σε βάζει σε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν περάσει μια κοινή μεταμορφωτική εμπειρία έχοντας ολοκληρώσει την Προπόνηση Ευεξίας, που υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και για πολύ μεγαλύτερο διάστημα αφού έχει τελειώσει η Προπόνηση Ευεξίας. Αυτό το δυναμικό πλαίσιο μιας ομάδας με μια κοινή κοσμοαντίληψη βοηθάνε τους συμμετέχοντες να πάρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 • Εκπαίδευση: Βγαίνεις από το πλαίσιο της  ρουτίνας σου και σπάζοντας όλα σου τα καθημερινά επαναλαμβανόμενα μοτίβα, μεταφέρεσαι σε ένα περιβάλλον που έχει φτιαχτεί για έναν και μόνο σκοπό: Να αποκτήσεις σωματική ευεξία
 • Όχι πείνα. Όχι γυμναστική: Η Προπόνηση Ευεξίας έχει βαθιά στην φιλοσοφία της την έννοια της προσωπικής επιλογής. Μέσα σε αυτές τις 2 μέρες ούτε θα πεινάσεις, ούτε θα γυμναστείς, ούτε θα κάνεις κάτι που δεν επιθυμείς να κάνεις γενικότερα.
 • Μεταμορφωτική Ψυχολογία Συμπεριφοράς : Ο δημιουργός της Προπόνησης Ευεξίας έχει υπάρξει ψυχολόγος και μεταμορφωτικός προπονητής για πάνω από 15 χρόνια, έχοντας μεταμορφώσει χιλιάδες ανθρώπους με τα προγράμματα του στο να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Κατανοεί την συμπεριφορά και πώς να δημιουργεί μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η δομή του προγράμματος βασίζεται στην μεταμορφωτική μάθηση η οποία και δημιουργεί μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
 • Σχεδιασμένη για αποτελέσματα μέσα σε 3 μέρες: Στην Προπόνηση Ευεξίας είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπουν οι συμμετέχοντες αποτελέσματα άμεσα και σε βάθος χρόνου, ακριβώς γιατί η μέθοδός της δεν στηρίζεται σε στερήσεις και υπερπροσπάθεια που σε κάνουν να τα παρατήσεις.

Τι θα κερδίσεις;

 • Θα κοιμάσαι καλύτερα και θα ξυπνάς ανανεωμένος
 • Σταματάνε οι λιγούρες και απολαμβάνεις πραγματικά το φαγητό
 • Πετυχαίνεις το φυσιολογικό σου βάρος. Δεν «χάνεις κιλά» απλά.
 • Τονώνεις την διάθεση σου για σεξ και πάθος
 • Ανεβάζεις τις αθλητικές σου επιδόσεις και την ετοιμότητα σου για περιπέτεια.
 • Ενισχύεις την πνευματική σου απόδοση
 • Ερωτεύεσαι το σώμα σου

Είναι για εσένα αν…

 • Το βρίσκεις δύσκολο να ακολουθήσεις την θέληση σου να είσαι πιο υγιής.
 • Επιθυμείς να χάσεις και να διατηρήσεις το επιθυμητό σου βάρος.
 • Έχεις κουραστεί από την έλλειψη ενέργειας και την μεσημεριανή ή απογευματινή κούραση.
 • Θέλεις να ζεις μια ζωή ελεύθερη απ τις λιγούρες για φαγητό και να μην είσαι θύμα του «ύπουλου» marketing εταιριών τροφίμων
 • Επιθυμείς να βελτιώσεις την υγεία σου σε όλες της τις διαστάσεις.

Μαρτυρίες συμμετεχόντων

«Μετά το ευεξίας μέσα σε 8 μέρες έχασα 3 κιλά χωρίς δίαιτα, αυξάνοντας την ποσότητα της τροφής που παίρνω. Έκοψα καφέ και σοκολάτα, από τα οποία ήμουν παντελώς εξαρτημένη. Με ρωτάνε οι άλλοι αν άλλαξα κρέμα γιατί λάμπει το πρόσωπο μου. Επίσης δεν νιώθω ανάγκη για καφέ. Είμαι γεμάτη ενέργεια. Φαίνομαι και είμαι πιο ξεκούραστη. Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια έφαγα αχλάδια και τα βρίσκω πεντανόστιμα. Μακάρι να πήγαινε αυτή η εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία ώστε να μάθουν τα παιδιά πώς να τρέφονται σωστά και πώς να ζούνε την ζωή τους χωρίς εξαρτήσεις. «

– Μ. Σ. 45 ετών, δημόσια υπάλληλος


«Το πιο χαρακτηριστικό αποτέλεσμα του ευεξίας στο σώμα μου είναι η μεγιστοποίηση της ενέργειας μου. Χρειάζομαι λιγότερο ύπνο, κουράζομαι πιο αργά το βράδυ, και τρώω ότι θέλω χωρίς να νιώθω καταπίεση. Το συστήνω σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα τυφλά μας σημεία ως προς την διατροφή. «

– Αργυρώ Σπυριδάκη, 33 ετών, ελεύθερη επαγγελματίας


«Ένα ευφυέστατο και υπερβατικό πρόγραμμα από την Μεταμόρφωσις. Ξεκίνησα να τρώω φρούτα τα οποία όχι μόνο δεν τα έτρωγα, αλλά με ανατρίχιαζαν. Ευχαριστώ!!! «

– Μαίρη Καρατζά, 34 ετών, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων


«Είναι καταπληκτική η αίσθηση ότι βρίσκομαι σε σύνδεση με τι πραγματικά χρειάζεται το σώμα μου και πόσο διαφορετική είναι η αντίδραση του και η ενεργητικότητα του όταν του δίνω το σωστό είδος τροφής.»

– Ελένη Γ. 35 ετών, Ιδ. Υπάλληλος

«Παρακολούθησα το πρόγραμμα «Ευεξίας» τον Ιούνιο του 2013 και καθώς ήταν το πρώτο που πραγματοποιήθηκε δεν είχα κάποιες βλέψεις ως προς το τι να περιμένω σαν αποτέλεσμα. Ωστόσο, τα αποτελέσματα ήρθαν χωρίς να τα αναζητήσω και αυτόματα…11 κιλά που έφυγαν ήδη, 1-2 ώρες τη μέρα λιγότερος ύπνος άρα περισσότερος χρόνος για δράση, ενέργεια που ώρες ώρες ξεχειλίζει τρομακτικά και όλα αυτά νιώθοντας ότι δεν κάνω τίποτα. Νιώθω ότι ακούω το σώμα μου πια, το σέβομαι χωρίς να το ταλαιπωρώ και αυτό με αποζημιώνει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου. Να μη σας πω για την αυτοπεποίθηση που έχει πιάσει ταβάνι και την καθημερινή γιορτή όταν ανεβαίνω στη ζυγαριά! Αλλά το κυριότερο είναι ότι νιώθω υγεία, ενέργεια και χαρά με όσα δίνω στο σώμα μου. Επίσης, δεν έχω αρρωστήσει από τότε καθόλου. Ναι, τώρα κατανοώ τι εννοούσαν οι πρόγονοί μας με το «νους υγιής, εν σώματι υγιεί». Τώρα περιμένω και ένα πρόγραμμα «περί άθλησης» μπας και ξεκινήσω και τη γυμναστική (ναι, ναι καλά καταλάβατε 11 κιλά χωρίς γυμναστική και χωρίς δίαιτα) «

– Αναστασία Σαλίχου, 33 ετών, Health coach

Οι Εισηγητές

Διονύσης Μπουγάς
Διονύσης ΜπουγάςΕισηγητής
Ο Διονύσης Μπουγάς έχει σπουδάσει Ψυχολογία, έχει ειδικευτεί στην Ψυχοθεραπεία Gestalt και στη Ν. Υόρκη εξειδικεύτηκε στις δυναμικές ομάδων ψυχαναλυτικού τύπου, όπου και ανακάλυψε το Life Coaching και το έφερε στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια σε μορφή σεμιναρίων. Η βασική ενασχόλησή του είναι η «Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ», όπου δημιουργεί εκπαιδευτικά καινοτόμα προγράμματα βάσει της μεταμορφωτικής μάθησης με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος, που επιθυμεί ο εκάστοτε άνθρωπος, να κινείται.
Ευάγγελος Αποστολόπουλος
Ευάγγελος ΑποστολόπουλοςΕκπαιδευτής / Δάσκαλος Yoga
Ο Ευάγγελος είναι δάσκαλος yoga (E-RYT200 & RYT500) και Μουσικός. Σπούδασε Marketing καθώς ήταν ήδη ενεργός αθλητής στο Καράτε και μέλος της Εθνικής ομάδας καράτε για 6 χρόνια. Κέρδισε αρκετά Πανελλήνια πρωταθλήματα, διεθνής διακρίσεις και χρυσό Βαλκανικό μετάλλιο το 2000. Από το 1998 έως το 2006 δίδαξε καράτε ως βοηθός του Sensei του Θοδωρή Αθανασόπουλου.
Ως πρώην ιδιοκτήτης και συνιδρυτής τους Swaha Yoga Center στην Ακρόπολη, από το 2011 δημιουργεί εργαστήρια, και συν-διδάσκει ως εκπαιδευτής σε εκπαιδευτικά Yoga και Aerial-Yoga, και Retreats.
Διδάσκει σε ομαδικά τμήματα και ιδιαίτερα που εστιάζουν σε θεραπευτικά στοιχεία.
Από το 2012, έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια ψυχοθεραπείας Gestalt. Συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να παρακολουθεί σεμινάρια, διαλέξεις και Retreats σε Life Coaching, NHR, ανθρώπινο δυναμικό, σωματική ανατομία, Νευροεπιστήμη κα.

Τα Πρακτικά

Επειδή είμαστε σίγουροι για την ποιότητα αυτού που σας προσφέρουμε, σας εγγυόμαστε πως αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω στο 100%!

Σχόλια

Σχόλια