Τι είναι η «Προπόνηση Ηγεσίας»;

Η Προπόνηση Ηγεσίας είναι ένα πρόγραμμα προπόνησης τριών μηνών που σας ενδυναμώνει να δημιουργήσετε, χωρίς περιορισμούς από το παρελθόν, ένα μέλλον που εσείς λέτε ότι αξίζει να ζείτε.

Η Προπόνηση Ηγεσίας είναι μια υπέρβαση στη δυνατότητα του να κάνεις τη διαφορά. Σχετίζεται με το να ζεις έξω από το συνηθισμένο και είναι ένα άνοιγμα στη δυνατότητα του εξαιρετικού.

Προϋπόθεση

Προϋπόθεση συμμετοχής στην Προπόνηση Ηγεσίας είναι η προηγούμενη συμμετοχή στη Βιογραφική Προπόνηση και την Κοινωνική Προπόνηση.

Εντέλει, τι θα κερδίσεις;

Στην Προπόνηση Ηγεσίας δημιουργείτε και επιτυγχάνετε εξαιρετικά αποτελέσματα και στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Κάνετε εβδομαδιαία προπόνηση και καθημερινή πρακτική στην εξάσκηση των διακρίσεων που χρειάζονται για την αυθεντική Ηγεσία.

Μαρτυρίες συμμετεχόντων

Οι Εισηγητές

Διονύσης Μπουγάς
Διονύσης ΜπουγάςΕισηγητής
Ο Διονύσης Μπουγάς έχει σπουδάσει Ψυχολογία, έχει ειδικευτεί στην Ψυχοθεραπεία Gestalt και στη Ν. Υόρκη εξειδικεύτηκε στις δυναμικές ομάδων ψυχαναλυτικού τύπου, όπου και ανακάλυψε το Life Coaching και το έφερε στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια σε μορφή σεμιναρίων. Η βασική ενασχόλησή του είναι η «Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ», όπου δημιουργεί εκπαιδευτικά καινοτόμα προγράμματα βάσει της μεταμορφωτικής μάθησης με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος, που επιθυμεί ο εκάστοτε άνθρωπος, να κινείται.
Βασιλική Τσιρίμπα
Βασιλική ΤσιρίμπαΕισηγήτρια
Η Βασιλική Τσιρίμπα σπούδασε παιδαγωγικά με κατεύθυνση την Ειδική Αγωγή. Έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt από το Gestalt Institute of San Fransisco και από το Ecole Parisienne de Gestalt . Απασχολήθηκε σε κέντρα ψυχικής υγείας για παιδιά και ενήλικες με ποικίλα σύνδρομα, ομαδικά και ατομικά, σε τμήματα ένταξης και ειδικά σχολεία. Το 2010 ειδικεύτηκε στο Life Coaching και την Ομαδική Ηγεσία. Tα τελευταία 6 χρόνια οργανώνει και εισηγείται προγράμματα αυτογνωσίας, προσωπικής ανάπτυξης και μεταμορφωτικής εκπαίδευσης στην Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ.

Τα Πρακτικά

Έναρξη 16/03/2019 (Διάρκεια 4 μήνες)

No event found!

Επειδή είμαστε σίγουροι για την ποιότητα αυτού που σας προσφέρουμε, σας εγγυόμαστε πως αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω στο 100%!

Σχόλια

Σχόλια