Εργοστάσιο Θαυμάτων Online

!Λόγω των συνθηκών η δωρεάν παρουσίαση τoυ “Εργοστασίου Θαυμάτων” θα πραγματοποιηθεί online μέσω της Διαδικτυακής πλατφόρμας zoom σε πραγματικό χρόνο!

Η πιο μεγάλη μέρα για τη Μεταμόρφωσις! Έργα συνεισφοράς από καθημερινούς ανθρώπους! Οι συμμετέχοντες της “Προπόνησης Ηγεσίας” παρουσιάζουν τα έργα τους.
Απλοί καθημερινοί άνθρωποι,αναλαμβάνουν δράση και δημιουργούν έργα κοινωνικής συνεισφοράς από το μηδέν
Σε αυτή τη συνάντηση έχετε την ευκαιρία πέραν του να ακούσετε απίθανες δράσεις, να ανταλλάξετε ιδέες με τους δημιουργούς και να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του προγράμματος που δημιούργησε όλα τα παραπάνω!

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος, θα πάρουν σειρά και για λίγα λεπτά ο καθένας θα παρουσιάσουν τις ευρηματικές τους ιδέες που γίνονται Δράσεις.

Στη συνέχεια θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση της εκπαίδευσης “Προπόνηση Ζωής, που κάνει τα project πραγματικότητα και η οποία βοηθάει τους ανθρώπους να πετύχουν προσωπικούς και κοινωνικούς στόχους, μέσω της προσωπικής ανακάλυψης, της συνεισφοράς και της δημιουργίας έμπνευσης.

Θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση και προσωπική αλληλεπίδραση με τους δημιουργούς των project, όπου θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε κάποιο, αν το επιθυμείς, και θα σου λυθεί οποιαδήποτε απορία έχεις για τα project ή για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Μεταμόρφωσις.

Δες παλιότερα πρότζεκτ που δημιουργήθηκαν μέσα από την Προπόνηση Ηγεσίας

Ημέρα: Σάββατο, 28 Μαρτίου
Ώρα: 11:00 -13.30
Μέρος: Online (χάρτης)

Δήλωσε συμμετοχή στη φόρμα:

Date

Μαρ 28 2020

Time

11:00 - 13:30

Κόστος

Δωρεάν
Online

Τοποθεσία

Online
Μεταμόρφωσις

Οργανωτής

Μεταμόρφωσις
Phone
6980069360
Email
info@metamorfosis.gr
Website
https://metamorfosis.gr

Πάρε μέρος στην online πρόκληση της Μεταμόρφωσις

Μεταμόρφωσε τον εαυτό  σου σε 60 ημέρες με τις εβδομαδιαίες μας προκλήσεις .
Γράψου τώρα και λάβε την 1η αποστολή στο inbox σου
Κλείσιμο