Πως να είσαι παρόν με τους άλλους – Δωρεάν Σεμινάριο

Με απλά λόγια, η παρουσία είναι επίγνωση. Και η επίγνωση είναι βασικά προσοχή. Όταν είμαστε παρόντες με άλλους ανθρώπους, σημαίνει απλώς ότι είμαστε συνειδητοί μαζί τους και τους δίνουμε την πλήρη και συνειδητή μας προσοχή και επίγνωση.

Μπορείτε να δείτε το να είστε παρόντες με έναν άλλον ως μια μορφή αγάπης άνευ όρων γιατί όταν είστε αληθινά παρόντες, δεν εμπλέκονται εγωισμοί, κρίσεις, ατζέντες ή περισπασμοί. μόνο μια ψυχή είναι με μια άλλη.

Τώρα αυτό μπορεί να ακούγεται περίπλοκο και οι άνθρωποι μπορεί να μην καταλαβαίνουν πότε κάποιος τους λέει «απλώς να είναι παρών με άλλους», καθώς μπορεί να πιστεύουν ότι έχει να κάνει με το να τους κάνει πράγματα, να τους αγοράζει πράγματα ή να τα δείχνει σε άλλους ανθρώπους).

Όχι. Η παρουσία δεν απαιτεί ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. Είναι πολύ πιο απλό από αυτό. Είναι θέμα ΕΙΝΑΙ.

Τι σημαίνει «είναι»;

Το να είσαι σημαίνει απλώς να αφήνεις τον εαυτό σου, τους άλλους και τη ζωή να είναι απλά, χωρίς τον έλεγχό σου, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις, να πεις ή να σκεφτείς οτιδήποτε και χωρίς περισπασμούς, προσδοκίες, κρίσεις ή ατζέντες.

Το «είναι» σου, όπως το αποκαλεί ο Eckhart Tolle, είναι η παρουσία σου. Είναι η ενέργεια της ζωής, της ειρήνης και της ίδιας της ύπαρξης που πηγάζει από βαθιά μέσα σου. Είναι η αλήθεια του ποιος είσαι.

Το να είσαι δεν έχει να κάνει με το να κάνεις. Το να κάνεις, να πετύχεις και να πετύχεις όλα έχουν τη θέση τους, αλλά όταν προσπαθείς να είσαι παρών και να εκμεταλλευτείς την ουσία της ζωής, όλα έχουν να κάνουν με το να είσαι.


Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/9HZ8rn9XeifyfipQ8

Επικοινωνήστε μαζί μας : 6980069360 και info@metamorfosis.gr

*Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό γι αυτούς που έχουν ολοκληρώσει τη Βιογραφική Προπόνηση

Date

Νοέ 18 2021

Time

10:30 - 12:00

Κόστος

Δωρεάν
Online

Τοποθεσία

Online
Κατηγορίες
Μεταμόρφωσις

Οργανωτής

Μεταμόρφωσις
Phone
6980069360
Email
info@metamorfosis.gr
Website
https://metamorfosis.gr

Πάρε μέρος στην online πρόκληση της Μεταμόρφωσις

Μεταμόρφωσε τον εαυτό  σου σε 60 ημέρες με τις εβδομαδιαίες μας προκλήσεις .
Γράψου τώρα και λάβε την 1η αποστολή στο inbox σου
Κλείσιμο