Εκπαιδευτικές συναντήσεις βιογραφικής προπόνησης

Εκπαιδευτικές Συναντήσεις Βιογραφικής Προπόνησης

Μετά το τέλος του τριήμερου της Βιογραφικής Προπόνησης παρέχεται μια Σειρά 6 Συναντήσεων πρακτικής Εφαρμογής –  «Εκπαιδευτικές Συναντήσεις». Εδώ εφαρμόζετε ό,τι μάθατε στο τριήμερο της Βιογραφικής Προπόνησης, σε διάρκεια δύο μηνών και «προπονείστε» στα άμεσα και πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας.

Αντιμετωπίζετε βασικά και θεμελιώδη ζητήματα, όπως για παράδειγμα τις αντιξοότητες, τις σχέσεις, την υπευθυνότητα και την ακεραιότητα. Έτσι η υπερβάσεις που δημιουργήσατε στην Βιογραφική Προπόνηση, επεκτείνονται και προλαβαίνουν να δημιουργήσουν αποτελέσματα σε όποιους τομείς της ζωής σας επιλέγετε εσείς να εξασκήσετε την επικοινωνία και τις δράσεις που προκύπτουν από αυτήν.

Είτε έχουμε επίγνωση αυτού είτε όχι, το τι εννοούμε και πως είναι η επικοινωνία, έχει να κάνει με την ποιότητα της ζωής μας, την αποτελεσματικότητα , τις σχέσεις μας, την ικανοποίηση μας στην ζωή, ακόμα και το ποιοι είμαστε και την φύση του τι είναι δυνατό. Έτσι θεμελιώνουμε μέσα στο χρόνο την πρόσβαση στους εαυτούς μας, στους άλλους, την φύση της δυνατότητας και τι σημαίνει να είσαι ανθρώπινο ον. Στη διάρκεια αυτής της αναζήτησης θα εστιάσουμε την προσοχή μας στους παράγοντες πραγματικής δύναμης, ακεραιότητας και σθένους σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Θα εξετάσουμε τις δυνατότητες που διαθέτουμε για να εκφράζουμε τον εαυτό μας πλήρως, να παραμερίζουμε τα κοινώς αποδεκτά, να αμφισβητούμε επίμονα τα δεδομένα, να είμαστε άνετοι, όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις, και να σπάμε τα καλούπια.

 

Δείτε παρακάτω τις ημερομηνίες διεξαγωγής και δηλώστε συμμετοχή στο

  • info@metamorfosis.gr
  • 6980069360

Hourly Schedule

Τρίτη 15 Οκτωβρίου

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Τρίτη 12 Νοεμβίου

Τρίτη 19 Νοεμβρίου

Τρίτη 26 Νοεμβίου

Τρίτη 3 Δκεμβρίου

Date

Οκτ 22 2019

Time

19:00 - 21:30

Κόστος

100€
Μεταξουργείο

Τοποθεσία

Μεταξουργείο
Κοδράτου 21, Μεταξουργείο 104 36, 2ος όροφος
Online

Τοποθεσία 2

Online

Πάρε μέρος στην online πρόκληση της Μεταμόρφωσις

Μεταμόρφωσε τον εαυτό  σου σε 60 ημέρες με τις εβδομαδιαίες μας προκλήσεις .
Γράψου τώρα και λάβε την 1η αποστολή στο inbox σου
Κλείσιμο