Βιογραφική Προπόνηση – Βιωματική Εκπαίδευση 40 ωρών, δωρεάν για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

/Βιογραφική Προπόνηση – Βιωματική Εκπαίδευση 40 ωρών, δωρεάν για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

Βιογραφική Προπόνηση – Βιωματική Εκπαίδευση 40 ωρών, δωρεάν για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

Οι οργανώσεις Intermediate – τοπική Συνεργασία και Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ παίρνουν την πρωτοβουλία να στηρίξουν πυρόπληκτες οικογένειες παρέχοντας δωρεάν βιωματική εκπαίδευση 40 ωρών σε πάνω από 20 πυρόπληκτους συν τα παιδιά τους στο Μάτι.

Η στήριξη που χρειαζόμαστε όταν συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό στη ζωή μας δεν είναι μόνο υλική, αλλά σε δεύτερη φάση είναι κυρίως ψυχολογική και συναισθηματική.

Χρειαζόμαστε βοήθεια και εργαλεία για να αντιληφθούμε, να επεξεργαστούμε και να αποδεχθούμε αυτό που έγινε, αλλά και για να αντλήσουμε δύναμη να προχωρήσουμε.

Χρειαζόμαστε έναν «καθρέφτη» που να μας βοηθήσει να σηκωθούμε ψηλά, να ενδυναμωθούμε και να ωθηθούμε έτσι σε συνειδητοποιημένες επιλογές και δράση.

Η βιωματική εκπαίδευση «Βιογραφική Προπόνηση» της Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική στην αναστήλωση της ανθρώπινης ψυχολογίας και θα βοηθήσει ουσιαστικά στην ψυχική ανάταση και ενδυνάμωση των πυρόπληκτων οικογενειών στο Μάτι.

Η βιωματική εκπαίδευση «Βιογραφική Προπόνηση» θα ενδυναμώσει ψυχολογικά ενήλικες και εφήβους από τις πυρόπληκτες περιοχές, που προσπαθούν να ξαναχτίσουν μια ομαλή καθημερινότητα.

Μάθε περισσότερα για την εκπαίδευση της Βιογραφικής προπόνησης ΕΔΩ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Hourly Schedule

-

Date

21 Δεκ 2018 - 23 Δεκ 2018

Time

09:00 - 22:30

Κόστος

0€ / 190€

Τοποθεσία

Αθήνα
Μεταμόρφωσις

Οργάνωση

Μεταμόρφωσις
Phone
6980069360
Email
info@metamorfosis.gr

Next Event

QR Code