Μεταμορφωνοντας τον Κοσμο

«Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο»

Το «Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο» είναι μια εορταστική εκδήλωση αγάπης, συνεισφοράς ιδεών και εργαλείων που απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρηματίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Δίνει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να αποκτήσει δεξιότητες και να εμπνευστεί μέσα από δράσεις απλών ανθρώπων που πέτυχαν την υπέρβαση και έχουν τεράστια θετική επίδραση σε πλήθος ομάδων.

Ο Στόχος!

Γνώμονας αυτής της εκδήλωσης είναι η επικοινωνία, η αλληλεπίδραση και η συζήτηση των ανθρώπων που κατάφεραν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να πραγματωθούν οι ιδέες τους και του κοινού που θα παρίσταται, μέσα από μια έκθεση της μεθοδολογίας και των εφαρμογών, συνδέοντας την προσωπική ανάπτυξη και ευημερία με τις αρχές της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Ο Οργανισμός μας!

Ο Οργανισμός «Μεταμόρφωσις» σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοποριακά βιωματικά προγράμματα για ενήλικες. Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στο ότι η κατάλληλη εκπαίδευση παρέχει τα μέσα για να γίνει κάθε άνθρωπος η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, θεμελιώνοντάς την με έμπρακτα αποτελέσματα για την κοινωνία μας.
Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα μας: https://metamorfosis.gr

Το Πρόγραμμα

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται παρουσιάσεις δράσεων που καλύπτουν μεγάλο εύρος κοινωνικών θεμάτων σε συνεργασία με πληθώρα εκπαιδευτικών, ερευνητικών, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, ενώ στο τέλος ακολουθεί εορταστικό ρεβεγιόν για τα 500 ενεργά μέλη της δεκαετούς δράσης μας.

Τα Πρακτικά!

Με σκοπό την προώθηση και έμπρακτη διάδοση ιδεών και έργων που εξελίσσουν το δυναμικό των ανθρώπων και συνεισφέρουν στην προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη, ο εκπαιδευτικός οργανισμός Μεταμόρφωσις AMKE σχεδιάζει και υλοποιεί την διοργάνωση μιας εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα και διάδοσης καινοτόμων ιδεών, με τίτλο «Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο», η οποία πραγματοποιείται 2 φορές το χρόνο στην Αθήνα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται μέσω email, εφόσον συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο πεδίο Δήλωσε συμμετοχή

Χρήσιμα Links!

Ενδεικτικά, κάποιες από αυτές τις δράσεις υπάρχουν στα ακόλουθα link:

Imagine the CityΔιαδρομές στη Μάρπισσα | Είμαι Ακόμα Παιδί | Supparting Students | Ζωγράφοι σε Δράση | Για τους Άλλους | Νέες ματιές | Αειφόρος Πάρος | Spin the Wheel | 1000 Smiles | Surfers For Life

Γίνε Πρωταγωνιστής!

Η ειδοποιός διαφορά αυτής της εκδήλωσης έγκειται, αφενός στο ότι πρωταγωνιστούν απλοί καθημερινοί άνθρωποι που ως ομιλητές μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες υπέρβασης για να δημιουργήσουν Project και δράσεις που μεταμορφώνουν την κοινωνία μας, αφετέρου ο σχεδιασμός της εκδήλωσης είναι τέτοιος, ώστε να κινητοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας προς μια νοοτροπία συνεισφοράς, καθώς η είσοδος στον χώρο θα επιτρέπεται μέσω δωρεάς αίματος και προσφοράς υλικών αγαθών που θα διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Οι Συμμετέχοντες!

Στην εκδήλωση «Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο» θα συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα από κλάδους της Βιομηχανίας, του Marketing, της Διαφήμισης, του Δημοσιογραφικού χώρου, σημαντικά πρόσωπα της Πολιτικής Ηγεσίας, αλλά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

"Αντιμετωπίζοντας σε σαν να είσαι αυτό που είσαι ικανός να γίνεις, σε βοηθάω να το πετύχεις"

Βολφανγκ Γκαιτε,1749-1832, φιλοσοφος

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

+ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ
+ ΕΡΓΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
+ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΖΩΗΣ
+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Σώσε ζωές δίνοντας αίμα, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της επιλογής σου, με τον κωδικό 14597 συμβάλλοντας στην αύξηση αποθεμάτων αίματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Το Ε.ΚΕ.Α είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια και επισφραγίζει την στήριξή του μέσω της παρουσίας του και ενημέρωσης για την εθελοντική αιμοδοσίας λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα του Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο.

Ενημερώσου αν μπορείς να γίνεις εθελοντής αιμοδότης ΕΔΩ:
Αν μπορείς να δώσεις αίμα, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

 • Βήμα 1ο: Σημειώνεις στην ατζέντα σου τον κωδικό που ανήκει στο Δίκτυο Εθελοντών Μεταμόρφωσις.
 • Βήμα 2ο: Επισκέπτεσαι το πλησιέστερο νοσοκομείο της περιοχής σου, αναφέρεις τον κωδικό σου και αφιερώνεις 20 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα.
 • Βήμα 3ο: Λαμβάνεις βεβαίωση δωρεάς αίματος από το νοσοκομείο.
 • Βήμα 4ο: Επιδεικνύεις την βεβαίωση σου στο Registration Office του Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο κατά την προσέλευση σου την ημέρα της εκδήλωσης.

ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ

 • Τρόφιμα μακράς διάρκειας
 • Ρούχα
 • Παιχνίδια

Κατόπιν συλλογικής ψηφοφορίας από τους συμμετέχοντες την ημέρα της εκδήλωσης, τα αγαθά που προσφέρονται θα διατεθούν στους ακόλουθους φορείς:

http://www.dromoi-zois.gr/index.php – http://www.propaidigr.org/el/node/88 – http://astegoi-klimaka.blogspot.gr/ – http://www.xatzikiriakio.gr/ – http://www.karavani.gr/ – http://poreiaagapis.gr/ – http://agalia.org – http://donationsgcr.gr

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ


Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Κερκύρας 3, Γαλάτσι –  Ελλάδα
 • Τηλ. Επικ. 6980069360
 • contact@metamorfonontastonkosmo.gr
 • https://metamorfosis.gr