προπόνηση πνευματικης ευεξίας

Προπόνηση Πνευματικής Ευεξίας

ΠΟΤΕ
θα ανακοινωθούν σύντομα οι νέες ημερομηνίες για το 2023

ΠΟΥ
Online

Τι είναι η Προπόνηση Πνευματικής Ευεξίας;

Χιλιάδες από τα μεγαλύτερα μυαλά στην ιστορία της ανθρωπότητας εστίασαν στην φώτιση. Βλέπουμε εικόνες μοναχών να κάθονται γαλήνια να διαλογίζονται, σαμάνους να ζούνε στις ζούγκλες τού Αμαζονίου.
Πάραυτα η φώτιση δεν είναι προνόμιο κάποιων εκλεκτών. Είναι διαθέσιμη σε όλους όσους είναι διατεθειμένοι να αφιερώσουν τον χρόνο και την κατάλληλη προσπάθεια για να την επιτύχουν. Το να την πετύχεις δε σημαίνει ότι χρειάζεται απαραίτητα ένας τρόπος ζωής που δεν είναι συμβατός με τον δυτικό τρόπο ζωής.

Το Πρόγραμμα Πνευματικής Ευεξίας σας βοηθά να κατανοήσετε γιατί το μυαλό σας, αντί να εργάζεται στο βέλτιστο επίπεδο λειτουργικότητας, αντίθετα βασίζεται στις νευρικές συνάψεις που δημιουργήθηκαν για την επιβίωση από περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονται με το παρελθόν. Επίσης σας δείχνει πώς να ξεπεράσετε τα τοξικά συναισθήματα των παλιών νευροσυνδέσεων, της εκπαίδευσης που βασίστηκε σε αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος. Θεραπεύοντας αυτό τον εγκέφαλο απ το παρελθόν, βάζετε σε λειτουργία νέες, ανώτερες, πιο εξελιγμένες εγκεφαλικές δομές – τον νεοφλοιό και πιο συγκεκριμένα τον προμετωπιαίο φλοιό – οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξαφανίσετε το φόβο, τη νοοτροπία φτώχιας και το θυμό από τη ζωή σας. Αυτό γίνεται με τη δημιουργία νέων νευρικών δικτύων στο μυαλό σας.

Μέχρι αρκετά πρόσφατα, οι περισσότεροι ερευνητές που ασχολούνται με τον εγκέφαλο πίστευαν ότι, παρόλο που το μυαλό είναι εύπλαστο τα πρώτα χρόνια της ανάπτυξης ενός παιδιού, η δυνατότητα για αλλαγή των νευροσυνδέσεων κλείνει απότομα περίπου στην ηλικία των 7 ετών. Ενώ είναι αλήθεια ότι το μυαλό του βρέφους ή του μικρού παιδιού είναι σαν στεγνό σφουγγάρι με την ικανότητα να ρουφάει όλες τις πληροφορίες, τα δεδομένα και τις συμπεριφορές που χρειάζεται για να επιβιώσει στο νέο του περιβάλλον, η υπόθεση ότι το μυαλό δεν μπορεί πλέον να αναδιαταχθεί μετά από μια συγκεκριμένη νεαρή ηλικία, έχει πλέον ανατραπεί.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα της νευρολογίας επιβεβαιώνουν ότι μπορούμε να μεγαλώσουμε νέα εγκεφαλικά κύτταρα και να αλλάξουμε τα υφιστάμενα νευρικά δίκτυα του εγκεφάλου. Αφού δώσουμε στους νευρώνες μας συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά που λείπουν από τη καθημερινή μας διατροφή και ξεκινήσουμε νέες, διεγερτικές δραστηριότητες, μπορούμε να εγκαταστήσουμε νέα νευρικά δίκτυα που βοηθούν να μετασχηματίσουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές και να ξαναβρούμε συναισθήματα χαράς, αισιοδοξίας και ηρεμίας που είχαν χαθεί από παλιά.

Για να έχετε αυτά τα οφέλη, πρέπει να αρχίσετε μαθαίνοντας πως λειτουργεί ο εγκέφαλος και πως έχει εκτεθεί σε κίνδυνο.
Στην Βιογραφική Προπόνηση διερευνήσαμε τον φόβο και την αγάπη από την οπτική του λογισμικού (software), δηλαδή αισθήματα προερχόμενα από τις πεποιθήσεις μας.

Στο Πρόγραμμα Πνευματικής Ευεξίας εξετάζουμε τον φόβο και την αγάπη ως προοπτική λειτουργικού εξαρτήματος/συστήματος (hardware) που είναι ο φυσικός εγκέφαλος που κατέχει αυτά τα αισθήματα.

Δήλωσε συμμετοχή

Πάρε μας τηλέφωνο στο 6980069360 ή στείλε μας email στο info@metamorfosis.gr, με θέμα "Προπόνηση Πνευματικής Ευεξίας"

 

Εισηγητές

Τιμή

Κανονική Τιμή

€240

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 01/06
  • Προπονηση ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ Ευεξιας
Εγγραφή

Εκπτωτική τιμή

€190

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 01/06
  • Προπονηση ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ Ευεξιας
Εγγραφή

Δήλωσε συμμετοχή

Πάρε μας τηλέφωνο στο 6980069360 ή στείλε μας email στο info@metamorfosis.gr, με θέμα "Προπόνηση Πνευματικής Ευεξίας"

No event found!