Προσωπική Προπόνηση Μεταμόρφωσις


Πού;

Online μέσω ZOOM

Πότε;

Κατόπιν Συνεννόησης

Λίγα λόγια για την Προσωπική Προπόνηση Μεταμόρφωσις

  • Ευθυγραμμίστε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας με αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς και ενεργοποιηθείτε ως προς την υλοποίηση τους.
  • Επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένα ενδιαφέροντα — εκείνους τους τομείς τους οποίους θα θέλατε να εξελιχθούν ή επιθυμείτε να έχετε σημαντικές υπερβάσεις.
  • Εμπιστοσύνη στην ικανότητα σας να επικοινωνείτε, να συνεργάζεστε και να ηγείστε με αποτελεσματικότητα.
Η επικοινωνία έχει τη δύναμη να δημιουργεί και να μεταμορφώνει την ίδια την φύση αυτού που είναι δυνατό. Οι δυναμικές συζητήσεις επιλύουν διαφορές, και εμπνέουν την ηγεσία, τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα.

Βιώνοντας αποτελεσματικότητα και ευκολία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. 
Οι σχέσεις είναι ευκαιρίες για δημιουργικότητα, ζωντάνια, εγγύτητα και αυτό-έκφραση – η ποιότητα τους αποτελεί ένα ιδιαίτερο, φυσιολογικό ενδιαφέρον για όλους μας.

Αποκτήστε πρόσβαση στην εξαιρετικότητα σας  εξελίσσοντας την προσωπική σας απόδοση. 
Η διάκριση και η επιτυχία έχουν να κάνουν με έναν μέλλον το οποίο δημιουργείτε, και σας υποκινεί σε δράση αυτού που βλέπετε ως δυνατό.

Ζώντας μια ζωή κατά την οποία είστε ασταμάτητοι στο να κάνετε τη διαφορά την οποία είστε προορισμένοι να κάνετε. 
Να δεσμευτείτε να έχετε δυναμικά αποτελέσματα— δυνατότητες μεγαλύτερες από τον εαυτό σας— και το να τις εκπληρώσετε αποτελεί βασική προϋπόθεση του να ζήσετε μια εξαιρετική ζωή.

Να είστε άνετοι με τις αλλαγές της ζωής και να είστε δεκτικοί ως προς νέους ορίζοντες. 
Η επιτυχημένη πλοήγηση στα νέα κεφάλαια και τοπία της ζωής γίνεται μια περιπέτεια του να είστε πραγματικά ζωντανοί.

Βλέποντας ένα συγκεκριμένο στόχο ζωής να επιτυγχάνεται. 
Να συνδέεστε με τα μοναδικά ενδιαφέροντα σας -το τι θέλετε να εξερευνήσετε, να γίνετε μέρος του, να ασχοληθείτε με αυτό— έχει το θετικό αποτέλεσμα του να ζείτε μια ζωή την οποία αγαπάτε.

Η Προσωπική Προπόνηση Μεταμόρφωσις ενισχύει τα πράγματα για τα οποία είστε παθιασμένοι, αφήνει χώρο για την αυτό-έκφραση σας, με αποτέλεσμα σημαντικές υπερβάσεις στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

Πως λειτουργεί η Προσωπική Προπόνηση

Με μια ενεργητική κατ’ ιδίαν συζήτηση, οι προπονητές εργάζονται μαζί σας για να ξεκαθαρίσετε και να ευθυγραμμίσετε τους στόχους και  τις επιδιώξεις οι οποίες έχουν πραγματική σημασία για εσάς. Οι προπονητές ακούν έτσι ώστε να διευρύνουν ορίζοντες και να διερευνήσουν σε τι επιθυμείτε να επικεντρωθείτε, τι σας παθιάζει, που νομίζετε ότι κολλάτε, και ποιες δομές, πρακτικές και χρονοδιαγράμματα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα αποτελέσματα τα οποία επιθυμείτε. Θα φύγετε από αυτό το πρόγραμμα με μια νέα ελευθερία και έχοντας κάνει τα απαραίτητα βήματα ως προς αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε στη ζωή σας.

Δημιουργείτε μια βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη προπονητική σχέση για να σας ενισχύσει στο να εκπληρώσετε τους στόχους και επιδιώξεις σας. Ειδικά σχεδιασμένα για απόφοιτους της Βιογραφικής Προπόνησης, και με την δυνατότητα να γίνονται κατόπιν συνεννόησης και μέσω skype, η Προσωπική Προπόνηση της Μεταμόρφωσις είναι διαθέσιμη σε διάφορα προγράμματα ξεκινώντας με το ελάχιστο των 4 ή 9 συνεδριών, ή μηνιαία ή ετήσια βάση συνεδριών.

Αν ενδιαφέρεσαι για την Προσωπική Προπόνηση Μεταμόρφωσις συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε άμεσα!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ