Ατομικές Συνεδρίες Μεταμόρφωσις


Αθήνα, Γλυφάδα & Online

Πού

Πότε;

Κατόπιν Συνεννόησης

Λίγα λόγια για τις Ατομικές Συνεδρίες Ψυχοθεραπείας & Coaching

  • Ευθυγραμμίστε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας με αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς και ενεργοποιηθείτε ως προς την υλοποίηση τους.
  • Επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένα ενδιαφέροντα — εκείνους τους τομείς τους οποίους θα θέλατε να εξελιχθούν ή επιθυμείτε να έχετε σημαντικές υπερβάσεις.
  • Αναπτύξτε την εμπιστοσύνη σας στην ικανότητα σας να επικοινωνείτε, να συνεργάζεστε και να ηγείστε με αποτελεσματικότητα.

Η επικοινωνία έχει τη δύναμη να δημιουργεί και να μεταμορφώνει την ίδια την φύση αυτού που είναι δυνατό. Οι δυναμικές συζητήσεις επιλύουν διαφορές, και εμπνέουν συνεργασία και την δημιουργικότητα.

Βιώστε ευκολία και στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. 
Οι σχέσεις είναι ευκαιρίες για δημιουργικότητα, ζωντάνια, εγγύτητα και η ποιότητα τους καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας.

Ζώντας μια ζωή που κάνετε τη διαφορά την οποία είστε προορισμένοι να κάνετε. 
Το να ανακαλύπτετε και να συνδέεστε με τα μοναδικά ταλέντα και δυνατότητες σας έχει το θετικό αποτέλεσμα του να ζείτε μια ζωή την οποία αγαπάτε. Η δέσμευση σε δυνατότητες μεγαλύτερες από τον εαυτό σας, αποτελεί βασική προϋπόθεση του να ζήσετε μια εξαιρετική ζωή.

Άνεση με τις αλλαγές της ζωής και άνοιγμα ως προς νέους ορίζοντες.
Η πλοήγηση στα νέα κεφάλαια και τοπία της ζωής γίνεται μια περιπέτεια του να είστε πραγματικά ζωντανοί.

Οι ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας και coaching, σας υποστηρίζουν να ανακαλύψετε τα εμπόδια στην επικοινωνία σας στην επαφή σας με τους άλλους, έτσι που αφήνει χώρο για την ελευθερία έκφρασης σας, με αποτέλεσμα σημαντικές υπερβάσεις στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας..

Πως λειτουργούν οι Ατομικές Συνεδρίες της Μεταμόρφωσις

Με μια ενεργητική κατ’ ιδίαν συζήτηση, συνεργάζομαι μαζί σας για να ξεκαθαρίσει ότι μπορεί να δημιουργεί σύγχυση, ανασφάλειες, φόβο, θυμό ή γενικότερα μια έλλειψη αυτοπεποίθησης και μοτίβα που σας περιορίζουν, και στην συνέχεια να ευθυγραμμίσετε τους στόχους και  τις επιδιώξεις οι οποίες έχουν πραγματική σημασία για εσάς. Ακούω τον άνθρωπο έτσι ώστε να διευρυνθούν ορίζοντες και καθρεφτίζω τρόπους που σχετίζεται ο άλλος, έτσι που μπορείτε να διερευνήσετε σε τι επιθυμείτε να επικεντρωθείτε, τι σας παθιάζει, που νομίζετε ότι κολλάτε, και ποιες δομές, ασκήσεις επικοινωνίας και πρακτικές και χρονοδιαγράμματα θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε άτομου αξιοποιώ απ τα διάφορα πεδία επιρροής των σπουδών μου και εκπαιδεύσεων μου, διαφορετικές προσεγγίσεις. Θα φύγετε από αυτές τις συνεδρίες με μια νέα ελευθερία και έχοντας κάνει τα απαραίτητα βήματα ως προς αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε στη ζωή σας.

Δημιουργείτε μια βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη  ψυχοθεραπευτική & προπονητική σχέση για να σας ενισχύσει στο να εκπληρώσετε τους στόχους και επιδιώξεις σας. Και με την δυνατότητα να γίνονται κατόπιν συνεννόησης είτε δια ζώσης είτε μέσω zoom, οι ατομικές συνεδρίες είναι διαθέσιμες σε διάφορες συχνότητες, ξεκινώντας με το ελάχιστο των 4 ή 9 συνεδριών, ή μηνιαία ή ετήσια.

Αν ενδιαφέρεσαι για τις Ατομικές Συνεδρίες της Μεταμόρφωσις συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Image

Ο Διονύσης Μπουγάς έχει σπουδάσει Ψυχολογία, έχει ειδικευτεί στην Ψυχοθεραπεία Gestalt και στη Ν. Υόρκη εξειδικεύτηκε στις δυναμικές ομάδων ψυχαναλυτικού τύπου, όπου και ανακάλυψε το Life Coaching και το έφερε στην Ελλάδα το 2008 σε μορφή σεμιναρίων.

Ίδρυσε τη "Μεταμόρφωσις", όπου εκπαίδευσε όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες Έλληνες με τη ριζοσπαστική μέθοδο της "Προπόνησης Ζωής" και από τότε δημιουργεί εκπαιδευτικά καινοτόμα προγράμματα βάσει αυτής της μεταμορφωτικής μάθησης.

Ο στόχος του είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος, όπου οι άνθρωποι θα ζουν αυθεντικά και θα δημιουργούν οι ίδιοι τις συνθήκες της ζωής που θέλουν να ζούν.

Μέσα στις συνεδρίες αυτές καθρεφτίστηκε ο τρόπος μου έτσι που βελτιώθηκαν οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μου, με τον πιο παραγωγικό τρόπο που έχω βιώσει.
Ε.Π. 37 ετών

Μέσα στις συνεδρίες αυτές καθρεφτίστηκε ο τρόπος μου έτσι που βελτιώθηκαν οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μου, με τον πιο παραγωγικό τρόπο που έχω βιώσει.

Ε.Π. 37 ετών

Μετά τις πρώτες 2 συνεδρίες κιόλας, περάσαμε ένα καλοκαίρι με την γυναίκα μου που είμασταν πιο ήρεμοι, χωρίς καυγάδες με ένταση, μέχρι που μια απ τις εβδομάδες του καλοκαιριού (χωρίς να είμαστε διακοπές, αλλά στο σπίτι στην καθημερινότητα μας, σχεδόν μου θύμισε τον μήνα του μέλιτος μας, πριν 10 χρόνια που δεν είχαμε ακόμα παιδιά.
Η γυναίκα μου μου έλεγε έχεις γίνει άλλος άνθρωπος, και μην τυχόν και σταματήσω τις συνεδρίες αυτές μετά το καλοκαίρι. 

Ο.Κ. 45 ετών

Με τον Διονύση, ξεκίνησα συνεδρίες σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου και ενώ δούλευα ήδη με ψυχοθεραπεία 1,5 χρόνο με κάποιον άλλο ψυχοθεραπευτή! Πραγματικά εκείνο το διάστημα ένιωθα ότι χρειαζόμουν κάτι δυνατό… είχα δοκιμάσει πολλές φορές και με διαφορετικούς τρόπους να μπορέσω να διαχειριστώ κάποια θέματα μου, που με ταλάνιζαν στην καθημερινότητα και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η κάθε συνέδρια με το Διονύση, ήταν και μια γροθιά στο στομάχι!! Και αυτό είχε σαν συνέπεια τη βίωση κάποιων συναισθημάτων & τραυμάτων και σε δεύτερο χρόνο την ικανότητα να μπορώ να τα διαχειρίζομαι παραγωγικά με οικολογικό τρόπο και προς όφελος μου! Σίγουρα έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου για την προσωπική μου εξέλιξη, όμως το διάστημα των 15 συνεδριών που δούλεψα με το Διονύση, πραγματικά σκέφτομαι πως έκανα άλματα! Τον ευχαριστώ πολύ πολύ, για την αγάπη, για την κατανόηση, για την παρουσία, για την απαραίτητη πολλές φορές αυστηρότητα και το καθρέφτισμα που είχα ανάγκη την κάθε δεδομένη στιγμή στις συνεδρίες μας!! Με αγάπη. 

Φ.Τ. 47 ετών

I started sessions with Mr Bougas whilst being in complete depression after a failed abusive relationship, an abortion and being unemployed. Since then with his methodology, my life has completely changed! Unlike previous experiences I had with psychologists, Mr Bougas's methodology encourages his patients to take responsibility for the life they wish to create by taking concrete actions to make it happen.There is no space for over analysing, blaming, victimising, excuse finding and all other mechanisms that encourage us to stay in our comfort zone. Mr Bougas promotes a shift in consciousness to connect to our unlimited potential whilst completely respecting and understanding his patients needs and timing. We have covered everything in these sessions from relationship issues, spirituality, health, finances or professional matters with openesses and a clear focus on taking concrete actions to make things change and bringing an awareness to why the shift hasn't taken place. I would have never imagined the results I have seen in every area of my life! Now I have a successful career, stable income and relationship with my partner with whom we are preparing for the next chapter of our life in creating a family. I would recommend Mr Bougas to anyone who is tired of turning around in circles, feeling stuck in their life choices, insecure of their future prospects, feeling something is missing but not knowing what or just curious to explore what potential they have and not known how to develop. With just one session a week, commiting oneself to investing this time in creating a better life for oneself and those with whom we share our lives with is the most precious gift and incredible journey one can go on! Thank you Mr Bougas for everything!

Ε.Μ. 36 years old