Περί Πλούτου

Ολοήμερο σεμινάριο – Περί Πλούτου

Μέσα από το σεμινάριο αυτό, επανα προγραμματίζεις τον εαυτό σου, έτσι που να αποταμιεύεις και να επενδύεις σε ευκαιρίες που σου παρέχουν οικονομική ασφάλεια για το μέλλον. Σου δίνεται η αισιοδοξία ως προς το οικονομικό σου μέλλον για να ζήσεις την ποιότητα ζωής που κυρίως αυτοί που ξέρουν πως λειτουργεί το σύστημα, αρχίζοντας από μια νέα αφετηρία όπου όλες οι προηγούμενες εμπειρίες σου γίνονται κίνητρο.

  • Εσύ ποιος είσαι ως προς τα οικονομικά σου;
  • Ποια είναι η σχέση σου με το χρήμα και την περιουσία;
  • Πως τα διαχειρίζεσαι;
  • Μήπως τα αποφεύγεις;
  • Ποιος νιώθεις να έχει τον έλεγχο; Εσύ ή οι εξωτερικές περιστάσεις;

Όπως σε όλους τους τομείς της ζωής, έτσι και στα οικονομικά, το μυαλό παίζει το βασικότερο ρόλο ως προς το αποτέλεσμα.

Είναι αυτό που θα καθορίσει τις ευκαιρίες που θα κυνηγήσεις (ή και όχι).

Είναι αυτό που εν τέλει θα δημιουργήσει τον πλούτο.

Έλα κι εσύ στο ολοήμερο σεμινάριο Περί Πλούτου να εξερευνήσουμε μαζί το μυαλό μας, να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε ως προς τα χρήματα, να εξετάσουμε διαφόρους τύπους επενδυτικών ευκαιριών και τρόπους δημιουργίας έξτρα εισοδήματος, να ΔΡΑΣΟΥΜΕ εδώ και τώρα για να έχουμε αφθονία στο μέλλον!

“Στο πρόγραμμα περί πλούτου μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι δεν ήταν μόνο θεωρητικό, αλλά το ότι στην συνέχεια έγινε ιδιαίτερα πρακτικό. Δεν περίμενα ότι θα άκουγα συγκεκριμένες συμβουλές-οδηγίες για το πώς να φτιάξω – καταγράψω ένα σχέδιο – πρόγραμμα που να δημιουργεί επιπλέον χρήματα. Με εξέπληξε ευχάριστα, με έκανε να σκεφτώ πιο σοβαρά την ιδέα ότι είναι δυνατόν να βγάλω χρήματα με πολλούς τρόπους. Με έκανε να θυμηθώ πως ένιωθα όταν ήμουν 18 ετών, ανοιχτός, χαρούμενος γεμάτος έμπνευση για το καθετί και πραγματικά φωτεινός. Έτσι ξανάνιωσα τώρα! Σας ευχαριστώ για αυτό. Είμαι ευγνώμων.”

Στράτος Μουστάκας, 39 ετών, Ιδιωτικός Υπάλληλος

“Μια πραγματική έκπληξη το περί πλούτου. Άνοιξε μια οπτική του πως θα είναι η ζωή μου μετά από αυτό. Ήρθε σε μια περίοδο που πραγματικά χρειαζόμουν μια ώθηση. Βλέπω τους επόμενους μήνες και μοιάζουν τόσο φωτεινοί και γεμάτη ελευθερία από φόβους και περιορισμούς. Τι άλλο να πω; Ευχαριστώ!”

Βερονίκη Σπανάκη, 34 ετών, Οικονομολόγος

“Μετά το Περί Πλούτου εμπνεύστηκα να κάνω αποταμιευτικό πρόγραμμα, και 2 χρόνια μετά έχω 2.500 ευρώ επιπλέον από αυτά που θα είχα.”

Ιωάννα Βατικιώτη, 37 ετών, τραπεζικός υπάλληλος

 

Ενδιαφέρεσαι να γραφτείς για το πρόγραμμα;
Πάρε μας τηλέφωνο στο 6980069360 ή στείλε μας email στο info@metamorfosis.gr, με θέμα "Περί Πλούτου"