Προπόνηση Ζωής

Ζήσε μια αυθεντική ζωή με νόημα.

Ανακάλυψε τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, μέσα απ' την αυτογνωσία, την επικοινωνία και τη συνεισφορά.

3 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

5 ΜΗΝΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ

110 ΩΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Η Προπόνηση Ζωής είναι το βασικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Μεταμόρφωσις, που τα τελευταία 10 χρόνια έχει αλλάξει τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων.

Πρόκειται για μια προκλητική, ριζοσπαστική προσέγγιση στην αυτογνωσία, την επικοινωνία, την  αποτελεσματικότητα και την ηγεσία, η οποία παραδίδεται σαν αλυσίδα σε 3 μέρη, με την μορφή βιωματικών σεμιναρίων.

Η Προπόνησης Ζωής έχει καθαρά πρακτική φύση: Κατά τη διάρκεια των 3 εκπαιδεύσεών της, βάζουμε σε πρακτική εφαρμογή εκείνη τη στιγμή όσα "μαθαίνουμε" και βλέπουμε μαζί τα αποτελέσματα.

Καταπιανόμαστε με την υπαρξιακή φύση του ανθρώπου ως προς τον εαυτό του και ως προς τον κόσμο, και μέσα από τη διαδικασία αυτή βρίσκουμε εν τέλει τι μας εμπνέει.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι, ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες, μέσα από τη στήριξη και τα εργαλεία που παρέχουμε, να δημιουργήσει και να ηγηθεί ενός project κοινωνικής συνεισφοράς που τον εμπνέει. Μέσα από αυτό έτσι, θα βάλει το λιθαράκι του προς μια κοινωνία πιο αυθεντική, πιο λειτουργική, πιο ανθρώπινη.

Βιογραφική Προπόνηση

*Ανοιχτό για όλους

Κάθε ταξίδι αρχίζει με την ανακάλυψη του εαυτού.

Με τη Βιογραφική Προπόνηση, μέσα σε 3 πολύ έντονες ημέρες, κοιτάμε στον καθρέφτη τον εαυτό μας, σπάμε τα αυτοκαταστροφικά μας μοτίβα και μαθαίνουμε έναν νέο τρόπο να "είμαστε" σε αυτό τον κόσμο.

Έτσι μπορούμε να γυρίσουμε οριστικά σελίδα στη ζωή μας, και να την ξαναδημιουργήσουμε χωρίς να μας περιορίζει το παρελθόν.

Περισσότερα για τη Βιογραφική Προπόνηση

Κοινωνική Προπόνηση

*Απαραίτητη προϋπόθεση η ολοκλήρωση της Βιογραφικής Προπόνησης

Δεν μπορείς να ορίσεις τον εαυτό σου αν δεν τον ορίσεις σε σχέση με τους άλλους.

Στην Κοινωνική Προπόνηση, μέσα σε 3 ημέρες, κάνουμε το 2ο βήμα στην ανακάλυψη του εαυτού μας, και το κάνουμε με βάση το ομαδικό/κοινωνικό κοινωνικό πλαίσιο.

Η εκπλήρωσή μας ως άνθρωποι είναι άμεση συνάρτηση των κοινωνικών μας συναναστροφών. Έτσι όταν μάθουμε να βλέπουμε τους εαυτούς μας ως κοινωνικά όντα, τότε θα ανοίξουν νέες δυνατότητες μπροστά μας.

Περισσότερα για την Κοινωνική Προπόνηση

Προπόνηση Ηγεσίας

*Απαραίτητη προϋπόθεση η ολοκλήρωση της Βιογραφικής και Κοινωνικής Προπόνησης

Βρίσκοντας το νόημα, μέσα απ' τη συνεισφορά.

Η Προπόνηση Ηγεσίας είναι το πιο δυνατό μας πρόγραμμα από άποψη πραγματικού αντίκτυπου στην κοινωνία.

Με διάρκεια 3 μήνες,μέσα από εβδομαδιαίες ομαδικές συναντήσεις, βρίσκουμε αυτό που μας εμπνέει και αναλαμβάνουμε δράση να φέρουμε εις πέρας ένα έργο κοινωνικής συνεισφοράς που θα επιλέξουμε.

Εξασκούμε την Ηγεσία, και μαθαίνουμε να εμπνέουμε τον περίγυρό μας. Μαθαίνουμε να επικοινωνούμε ουσιαστικά. Μαθαίνουμε να είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο.

Περισσότερα για τη Προπόνηση Ηγεσίας

Συχνές ερωτήσεις