Εκπαιδευτικές Συναντήσεις Βιογραφικής Προπόνησης

Μετά το τέλος του τριήμερου της Βιογραφικής Προπόνησης παρέχεται μια Σειρά 6 Συναντήσεων πρακτικής Εφαρμογής -  «Εκπαιδευτικές Συναντήσεις». Εδώ εφαρμόζετε ό,τι μάθατε στο τριήμερο της Βιογραφικής Προπόνησης, σε διάρκεια δύο μηνών και «προπονείστε» στα άμεσα και πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας.

Αντιμετωπίζετε βασικά και θεμελιώδη ζητήματα, όπως για παράδειγμα τις αντιξοότητες, τις σχέσεις, την υπευθυνότητα και την ακεραιότητα. Έτσι οι υπερβάσεις που δημιουργήσατε στην Βιογραφική Προπόνηση, επεκτείνονται και προλαβαίνουν να δημιουργήσουν αποτελέσματα σε όποιους τομείς της ζωής σας επιλέγετε εσείς να εξασκήσετε την επικοινωνία και τις δράσεις που προκύπτουν από αυτήν.

Είτε έχουμε επίγνωση αυτού είτε όχι, το τι εννοούμε και πως είναι η επικοινωνία, έχει να κάνει με την ποιότητα της ζωής μας, την αποτελεσματικότητα , τις σχέσεις μας, την ικανοποίηση μας στην ζωή, ακόμα και το ποιοι είμαστε και την φύση του τι είναι δυνατό. Έτσι θεμελιώνουμε μέσα στο χρόνο την πρόσβαση στους εαυτούς μας, στους άλλους, την φύση της δυνατότητας και τι σημαίνει να είσαι ανθρώπινο ον. Στη διάρκεια αυτής της αναζήτησης θα εστιάσουμε την προσοχή μας στους παράγοντες πραγματικής δύναμης, ακεραιότητας και σθένους σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Θα εξετάσουμε τις δυνατότητες που διαθέτουμε για να εκφράζουμε τον εαυτό μας πλήρως, να παραμερίζουμε τα κοινώς αποδεκτά, να αμφισβητούμε επίμονα τα δεδομένα, να είμαστε άνετοι, όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις, και να σπάμε τα καλούπια.

Δυνατότητα Online Συμμετοχής