Άλλα Σεμινάρια

Στη Μεταμόρφωσις, πραγματοποιούμε εκτός από την εκπαίδευση της Προπόνησης Ζωής, και άλλα βιωματικά σεμινάρια τα οποία είτε λειτουργούν συμπληρωματικά σε αυτή, είτε ανεξάρτητα από αυτή.

Το κάθε ένα εμβαθύνει στις αρχές που διδάσκουμε, και εστιάζει σε συγκεκριμένο τομέα της ζωής του ανθρώπου, όπως ο πλούτος, οι σχέσεις, η επικοινωνία και η υγεία.

Εκπαιδευτικές Συναντήσεις

Στις Εκπαιδευτικές Συναντήσεις μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν ολοκληρώσει τη Βιογραφική Προπόνηση.

Ο σκοπός είναι να εμβαθύνουμε στις ιδέες της Βιογραφικής Προπόνησης και μέσα από τακτική πρακτική να τις βάλουμε στην καθημερινότητά μας.

Image

Προπόνηση Επικοινωνίας

Η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από την ποιότητα των σχέσεών μας. Και η ποιότητα των σχέσεών μας εξαρτάται από την ποιότητα της επικοινωνίας μας.

Σε αυτό το πρόγραμμα μαθαίνουμε πως να επικοινωνούμε αυθεντικά πώς να ακούμε και πώς να μας καταλαβαίνουν οι άλλοι.

Image

Προπόνηση Σωματικής Ευεξίας

Η Προπόνηση Σωματικής Ευεξίας είναι ένα διήμερο ομαδικό πρόγραμμα, που θα σε κάνει να να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση με το σώμα και τη διατροφή σου.

Image

Προπόνηση Πνευματικής Ευεξίας

Η Προπόνηση Πνευματικής Ευεξίας θα σε κάνει να αποκτήσεις νέες συνήθειες για τη πνευματική, ψυχική, αλλά και σωματική υγεία.

Είναι μια εκπαίδευση που συμπληρώνει ιδανικά την Προπόνηση Σωματικής ευεξίας.

Περισσότερα >>

Image

Περί Πλούτου

Μέσα από το Περι Πλούτου, αναθεωρείς τη σχέση σου με το χρήμα και πετάς τους νοητικούς περιορισμούς που είχες ως προς αυτό.

Μαθαίνεις να αποταμιεύεις και να επενδύεις σε ευκαιρίες που σου παρέχουν οικονομική ασφάλεια για το μέλλον. Αποκτάς αισιοδοξία ως προς το οικονομικό σου μέλλον.

Image

Περί σχέσης

Τα περισσότερα ζευγάρια δυσκολεύονται να διατηρήσουν το πάθος, την αγάπη και το ενδιαφέρον τους μακροχρόνια. Οι πολλές εντάσεις και οι σιωπηρές "διαμάχες" τους έχουν αποξενώσει και ψυχράνει.

Υπάρχει διέξοδος απ' αυτό τον φαύλο κύκλο και να αναδημιουργηθεί ο έρωτας σαν να ήταν πάλι οι πρώτες ημέρες της σχέσης;

Το Περί Σχέσης δημιουργήθηκε με αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Image

Ομάδα Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι βασικός παράγοντας στην προσωπική και επαγγελματική μας επιτυχία.

Μέσα από εβδομαδιαίες ομαδικές συνεδρίες, και μια δεμένη ομάδα, μελετάμε και εξασκούμαστε πάνω στη συναισθηματική μας νοημοσύνη, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη συνειδητότητα στην επικοινωνία μας με τους άλλους.

Image

Ελεύθερη Ηγεσία

Τι σημαίνει "ηγεσία"; Ποια τα χαρακτηριστικά του ηγέτη; Πώς εφαρμόζουμε την ηγεσία στον επαγγελματικό τομέα, και πώς στον προσωπικό; Έχει εν τέλει κάποια διαφορά;

Μια μελέτη πάνω σε μία από τις  πιο παρεξηγημένες έννοιες.

Image

Προπόνηση Εισηγητών


Στην Προπόνηση Εισηγητών εκπαιδεύουμε ανθρώπους που έχουν ολοκληρώσει τα βασικά μας προγράμματα και θέλουν να εμβαθύνουν στη διδακτική και να γίνουν εισηγητές της Μεταμόρφωσις οι ίδιοι.

Image

Προπόνηση Εισηγητών


Στην Προπόνηση Εισηγητών εκπαιδεύουμε ανθρώπους που έχουν ολοκληρώσει τα βασικά μας προγράμματα και θέλουν να εμβαθύνουν στη διδακτική και να γίνουν εισηγητές της Μεταμόρφωσις οι ίδιοι.

Image