+30 6980 069 360
info@metamorfosis.gr
Βιογραφική προπόνηση

Βιογραφική Προπόνηση, Αθήνα | 29 – 31 Μαρτίου 2024 | Δια ζώσης

Η Βιογραφική Προπόνηση είναι μια τριήμερη δυνατή διαδραστική υπαρξιακή εμπειρία που τα αποτελέσματά της μπορούν να διαρκέσουν μια ολόκληρη ζωή.

Πρόκειται για μια διεισδυτική, προκλητική και πρακτική αναζήτηση στα θέματα που αποτελούν το επίκεντρο της ζωής μας: την επικοινωνία, τις σχέσεις, την ευτυχία, την κοινωνία και την επιτυχία. Σε αντίθεση με την κλασική μέθοδο της παροχής διάλεξης, η οποία ξεχνιέται μετά από λίγο καιρό, η Βιογραφική Προπόνηση αποτελεί μια ριζοσπαστική εκπαίδευση που την «ζεις», μια εμπειρία την οποία βιώνεις εκ των έσω και όχι σαν παρατηρητής.

Κάνε κράτηση σήμερα →

Τρόποι επικοινωνίας ή Δήλωση συμμετοχής ↓

✉ info@metamorfosis.gr | ✆ +30 6980 069 360

 

Είπαν για τη Βιογραφική Προπόνηση

Πολύ δυνατή εμπειρία με αποτελέσματα που δεν μπορείς να πιστέψεις !

Erta Serjani

 

Its the first day of the rest of my life! Βιωματική εμπειρία… Απελευθερωτικές συνειδητοποιήσεις! Συνεισφορά.. Αυτό με εμπνέει!

Katerina Oikonom

 

Τρεις μερούλες που απέδωσαν περισσότερο από ένα χρόνο στο κρεββάτι του ψυχολόγου! Καλύτερη επικοινωνία, πιο καθαρή και ειλικρινής! Ζω στο τώρα και όχι στο παρελθόν ή στο μέλλον! Δεν καθορίζει πια τη ζωή μου ένα τρίχρονο σύμφωνα με την προπονήτρια μου ή ένα πεντάχρονο σύμφωνα με εμένα! Ε ναι λοιπόν επιμένω, πεντάχρονο!!!
Τα εμπόδια που έβαζα μόνη μου στον εαυτό μου δεν υπάρχουν πια. Η φωνούλα που κάθε μέρα έλεγε «δεν μπορείς», «είσαι άχρηστη», «δεν θα τα καταφέρεις», «δεν σε αγαπάει κανείς» κλπ πια μιλάει στον αέρα!. Για όσους έχουν ανάγκη από οποιασδήποτε μορφής deprogramming είναι ότι καλύτερο!!! Πολλά πολλά like και respect!!!

Maria Simiakaki

 

Μετά τη βιογραφική προπόνηση συνειδητοποιείς οτι υπάρχει και η πλευρά της χαράς, της ευτυχίας, της ζωντάνιας και της αγάπης με αποτέλεσμα να φύγουν η μιζέρια, η γκρινια και ο ρόλος του θύματος… Έχεις θέληση για δράση με αποφασιστικότητα και όχι να είσαι θεατής απλα και να περιμένεις… Ομάδα, σας ευχαριστώ!

Μαρία Βουντουράκη

Η ζωή μου είχε πολύ θυμό, μου έφταιγαν όλοι και η σχέση μου με τους γονείς μου και τον αδελφό μου ήταν πολύ αποστασιοποιημένη. Μετά την Βιογραφική Προπόνηση τα αρνητικά μου συναισθήματα εξατμίστηκαν και το μόνο που νιώθω γι αυτούς τώρα είναι μια απέραντη αγάπη κι ευγνωμοσύνη. Η μητέρα μου έχει ξαφνιαστεί τόσο πολύ που κάθε φορά με κοιτάει σαν να βλέπει έναν άλλο άνθρωπο και λέει συνέχεια: Ξαναβρήκα την κόρη μου! Στην δουλειά ενώ πριν ήμουν συχνά κακοδιάθετη και μουτρωμένη και με ενοχλούσαν και με πλήγωναν κάποια αρνητικά σχόλια συναδέλφων μου, τώρα είμαι κυρίως με χαμόγελο και τα σχόλια όχι μόνο δεν με αγγίζουν αλλά τα βλέπω και με χιουμοριστικό τρόπο και γελάω με αυτά. Οι φίλοι μου με κοιτάνε και μου λένε γελώντας: Καλά τι παίρνεις; Και ταυτόχρονα θέλουν να μάθουν το μυστικό μου. Γενικά εκφράζομαι ελεύθερα, πράγμα που στο παρελθόν δεν μπορούσα να φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα

Χριστίνα

Hourly Schedule

Ημέρα 1η

Από τις 9:00 - Έως τις 22:30
Εισαγωγή
Εισαγωγή στις "διακρίσεις" της Βιογραφικής Προπόνησης

Ημέρα 2η

Από τις 9:00 - Έως τις 22:30
Φόβοι
Πώς είναι να ζεις μια ζωή χωρίς φόβους;

Ημέρα 3η

Από τις 9:00 - Έως τις 22:30
Το "τίποτα"
Ποτέ δεν είναι αργά να ξαναξεκινήσεις να ζεις

Ημέρα 4η

Από τις 18:00 - Έως τις 22:30
Ανασυγκρότηση
Ανασκόπηση αποτελεσμάτων Βιογραφικής Προπόνησης και μελλοντική δράση

Ημερομηνία

Μαρ 29 2024 - Μαρ 31 2024

Ώρα

9:00 am - 10:00 pm

Κόστος

360€ ( στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Τοποθεσία

Αθήνα

Διοργανωτής

Μεταμόρφωσις
QR Code

Αφήστε μια απάντηση

logo

759378745983Επανεκκίνησε τη ζωή σου σήμερα και χάραξε το δρόμο που
ΕΣΥ θέλεις, χωρίς να σε περιορίζει το παρελθόν!

Δωρεάν συνάντηση ↓
Δες περισσότερα